Voor studenten

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

We zullen niet alleen gevallen van plagiaat in uw artikel detecteren, maar we zullen ook de hulp bieden van onze deskundige redacteuren om u te helpen eventuele problemen op te lossen.
StudentWindowDesktop
Gratis plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gratis realtime controle
speech bubble tail
Gedetailleerde plagiaatcontrole
speech bubble tail
Gelijkenisrapport
speech bubble tail
Offerte
speech bubble tail
Realtime controle
speech bubble tail
Trustpilot
Gratis

Plagiaatcontrole

Two column image

Onderscheid ons van de rest van de plagiaatcontroleurs door onze inzet voor een gratis initiële plagiaatdetectieservice. Bij ons kunt u moeiteloos de resultaten van de plagiaatscan beoordelen voordat u besluit of u wilt investeren in een uitgebreid originaliteitsrapport. In tegenstelling tot vele anderen geven wij prioriteit aan uw tevredenheid en bieden wij transparantie in het proces.

Technologie

Gratis realtime controle

Two column image

Deze functie blijkt zeer waardevol omdat gebruikers hiermee hun documenten kunnen vergelijken met recent gepubliceerde artikelen, waardoor de relevantie en originaliteit van hun werk wordt gegarandeerd.

Ons systeem is ontworpen om overeenkomsten te detecteren met artikelen die nog maar 10 minuten geleden op bekende websites zijn gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers potentiële overeenkomsten met recent gepubliceerde inhoud effectief kunnen identificeren, waardoor een grondige controle op plagiaat mogelijk is en de integriteit van hun werk wordt gewaarborgd.

Sla de wachtrij over

Prioriteitscontrole

Two column image

Met deze functie kunt u de rij of wachtrij omzeilen of er overheen springen en direct naar voren gaan, waardoor de wachttijd effectief wordt verkort.

Documentverificatie is een proces dat aanzienlijke middelen vergt en een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag kan nemen. Met deze service heeft u echter het voordeel dat u de wachtrij helemaal overslaat. Door gebruik te maken van deze functie kunt u de gebruikelijke wachttijd omzeilen, waardoor een sneller en sneller documentverificatieproces mogelijk is.

Databases

Database met wetenschappelijke artikelen

Two column image

Onze database met wetenschappelijke artikelen is een unieke database met ruim 80 miljoen wetenschappelijke artikelen van de populairste wetenschappelijke uitgevers. Als u deze functie inschakelt, kunt u uw werk vergelijken met de inhoud van een groot aantal gerenommeerde uitgevers, zoals Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram en anderen.

Via onze samenwerking met CORE bieden we naadloze toegang tot een uitgebreide verzameling onderzoeksartikelen verzameld van talloze Open Access-dataproviders. Deze aanbieders omvatten repository's en tijdschriften, waardoor een uitgebreid en divers aanbod aan wetenschappelijke inhoud wordt gegarandeerd. Met deze toegang kunt u gemakkelijk miljoenen onderzoeksartikelen verkennen, waardoor uw academische bezigheden worden vergemakkelijkt en uw kennis op verschillende gebieden wordt vergroot.

Informatie is belangrijk

Diepe controle

Two column image

De diepgaande plagiaatcontrole omvat een uitgebreide zoekactie in de databases van zoekmachines. Door voor deze optie te kiezen, kunt u een nauwkeurigere en nauwkeurigere plagiaatscore voor uw document verkrijgen. Dit grondige onderzoek zorgt voor een uitgebreide analyse, waarbij geen middel onbeproefd blijft bij het identificeren van mogelijke overeenkomsten en het leveren van een betrouwbaardere beoordeling van de originaliteit van uw werk.

Kiezen voor een uitgebreide plagiaatcontrole biedt aanzienlijk uitgebreidere informatie dan een reguliere controle. Deze diepgaande analyse biedt u een schat aan gedetailleerde inzichten om de integriteit en originaliteit van uw werk verder te vergroten. Het is belangrijk op te merken dat vanwege de grondigheid van dit proces het voltooien van een gedetailleerde controle langer kan duren. Het lange wachten is echter zeker de moeite waard voor degenen die op zoek zijn naar een nauwgezette en uitgebreide evaluatie van het unieke karakter van hun document.

Details maken het verschil

Gedetailleerd verslag

Two column image

Met een gedetailleerd rapport krijgt u de mogelijkheid om de originele bronnen van de gemarkeerde overeenkomsten in uw document grondig te onderzoeken. Dit uitgebreide rapport gaat verder dan eenvoudige overeenkomsten en bevat geparafraseerde secties, citaten en gevallen van ongepaste citaten. Door u deze uitgebreide informatie te verstrekken, stelt het gedetailleerde rapport u in staat uw werk effectief te evalueren en de nodige wijzigingen aan te brengen om de integriteit en nauwkeurigheid van uw document te verbeteren. Het dient als een waardevol hulpmiddel om de kwaliteit van uw schrijven te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw document aan de hoogste normen voldoet.

4.2/5
Ondersteuningsscore
1 M
Gebruikers per jaar
1.6 M
Uploads per jaar
129
Ondersteunde talen
Getuigenissen

Dat is wat mensen over ons zeggen

Next arrow button
Astrid Quaak

3 april 2024

rating
good and free, very nice if you want to check something quickly if there is plagiarism
Ariël Atma

12 maart 2024

rating
Heel leuk dat ik met zo'n apllicatie de plagiaat rate kan checken van al mijn verslaggen
Shamika David

30 november 2023

rating
Uitstekende service, topkwaliteit! Een aanrader.
Mats Van Vaerenbergh

14 oktober 2023

rating
goedde webstie controleerd goed. helemaal top tiptop inorde
Kelsey de Haan

16 augustus 2023

rating
De plagiaatchecker overtrof mijn verwachtingen met indrukwekkende precisie. De duidelijke interface hielp goed mee om het geheel overzichtelijk te houden. Het grondig scannen van documenten maakte plagiaatdetectie gemakkelijk. Het is een essentieel hulpmiddel voor elke schrijver of student.
Kevin Lepinoy

8 augustus 2023

rating
Snelle service, eenvoudige interface en duidelijke feedback
Renate van der Beek

19 juni 2023

rating
helpt mij enorm met de richting van plagiaat. Hierdoor nog nooit uit de plagiaat gerold bij school.
Stef Vergauwen

12 juni 2023

rating
goede website,n goede checup voor mijn bacherlorproef en het nakijken op plagiaat
Louisa Baeten

1 juni 2023

rating
Zeer goed, heeft me een beeld gegeven over welke zaken er als plagiaat zouden kunnen gezien worden en van waar!
Wout Kunnen

24 mei 2023

rating
DIt is een van de beste plagiaat checkers, ik vind het zo leuk dat dit me op een profesionnele manier kan helpen! Zeker aan te raden!
Korneel Wouters

20 mei 2023

rating
Fantastische site, gemakkelijk te gebruiken en werkt goed
Leonie Crevits

16 mei 2023

rating
Goede site! Heel tevreden over bij het indienen van mijn bachelorproef!
Zoë Heerema

10 mei 2023

rating
Werkt fijn. Scriptie laten controleren op plagiaat.
Bertukan Wyckaert

7 mei 2023

rating
Deze site zou mij heel hard kunnen helpen in een paper zonder plagiaat. ik heeft het vijf sterren.
Wouter Nijensteen

7 april 2023

rating
Erg handig om gebruik van te maken. Met extra credits kun je je plagiaat zelf doornemen en verbeteren! Handig om toe te passen tijdens het afstuderen.
Koen Rouwenhorst

7 april 2023

rating
Erg handig om deze tool te gebruiken! Heeft mij geholpen bij mijn onderzoek. Hierbij heb ik veel kunnen aanpassen.
Tim Haerkens

15 maart 2023

rating
Het is een hele fijne site. Er wordt duidelijk aangegeven wat plagiaat is en wat niet. Verder is het ook gebruiksvriendelijk
Zoë Van Hoorne

14 maart 2023

rating
Een goed programma die bruikbaar is om documenten te controleren.
Oliwia Hel

6 maart 2023

rating
OK het is prima, werkt goed en is eigenlijk waar.
Chantal Bekker

19 februari 2023

rating
Handig programma om te gebruiken, super snel gecontroleerd.
Next arrow button

Bereid briljante papieren voor met behulp van onze tool

thesis
Plagiaatcontrole
speech bubble tail