Diensten

Plagiaatcontrole

Wij zijn een vertrouwd internationaal platform voor plagiaatcontrole en gebruiken 's werelds eerste echt meertalige plagiaatdetectietool.
Rapportvenster

Ontdek functies

Gelijkenisscore

Elk rapport bevat een gelijkenisscore die de mate van gelijkenis aangeeft die in uw document is gedetecteerd. Deze score wordt berekend door het aantal overeenkomende woorden te delen door het totale aantal woorden in het document. Als uw document bijvoorbeeld uit 1.000 woorden bestaat en de gelijkenisscore 21% is, betekent dit dat er 210 overeenkomende woorden in uw document aanwezig zijn. Dit geeft een duidelijk inzicht in de omvang van de overeenkomsten die tijdens de analyse zijn geïdentificeerd.

Weet hoe

Wat maakt Plagiat uniek

Two column image

Wat maakt {{brand}} uniekToegang overal en altijd, zolang je maar een internetverbinding hebt. Wij presenteren u de nieuwste functies en functionaliteit.

  • Meertalige detectie in 129 talen Zelfs als uw document in meerdere talen is geschreven, heeft ons meertalige systeem geen moeite om plagiaat op te sporen. Onze algoritmen werken perfect met een breed scala aan schrijfsystemen, waaronder Grieks, Latijn, Arabisch, Aramees, Cyrillisch, Georgisch, Armeens, Brahmische familiescripts, het Ge'ez-schrift, Chinese karakters en afgeleiden (waaronder Japans, Koreaans en Vietnamees) , evenals Hebreeuws.
  • Formaten undefined
  • Database van openbare bronnen De Database van Openbare Bronnen bestaat uit alle openbaar beschikbare documenten die op internet en op gearchiveerde websites te vinden zijn. Dit omvat boeken, tijdschriften, encyclopedieën, tijdschriften, tijdschriften, blogartikelen, kranten en andere openlijk beschikbare inhoud. Met de hulp van onze partners kunnen we documenten vinden die zojuist op internet zijn verschenen.
  • Database met wetenschappelijke artikelen Naast de open database bieden wij u de mogelijkheid om bestanden te vergelijken met onze database met wetenschappelijke artikelen, die bestaat uit ruim 80 miljoen wetenschappelijke artikelen van de bekendste wetenschappelijke uitgevers.
  • CORE-database CORE biedt naadloze toegang tot miljoenen onderzoeksartikelen, verzameld uit duizenden Open Access-dataproviders, zoals repository's en tijdschriften. CORE biedt toegang tot 98.173.656 gratis te lezen full-text onderzoekspapers, waarvan 29.218.877 volledige teksten rechtstreeks door hen worden gehost.

Interesse in deze dienst?

hat