Bedrijf

Plagiat.nl is de wereldwijde plagiaatdetectie serviceprovider, die klanten uit meer dan negentig landen bedient. Ons bedrijf richt zich op het leveren van tekst-gerelateerde diensten, in het bijzonder met betrekking tot overeenkomstdetectie en plagiaatcontrole. Plagiat.nl ontwikkelt de technologie vanuit een meertalig perspectief, wat ons in staat stelt om speciale diensten te leveren voor plagiaatdetectie voor klanten in de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Letland en andere landen. Om de beste beschikbare meertalige technologie te kunnen leveren, fungeert ons bedrijf als nationaal plagiaatdetectiesysteem in landen als Litouwen en Letland.

Plagiat.nl werd opgericht in 2011. Het is eigendom van LLC ACVK en gelegen in de prachtige Midden-Europese stad Vilnius, de hoofdstad van Litouwen.

Bedrijf

Technologie en onderzoek

Het bedrijf investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe teksttechnologieën en het verbeteren van de reeds bestaande. We zijn er trots op om u ‘s werelds eerste echte meertalige plagiaatdetectieprogramma te kunnen presenteren, welke we hebben gemaakt tijdens het werken in een multinationale omgeving. Plagramme werkt samen met universitaire klanten om voortdurend programma‘s en diensten voor tekst en plagiaat te creëren en te verbeteren. Als u vragen heeft of voorstellen tot samenwerking, vul dan onderstaand contactformulier in.

Technologie en onderzoek

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bewijs dat u geen robot bent
[recaptcha]

Contactformulier plagiat.nl