Over

Leuk u te ontmoeten

Bedrijf

Plagiat.nl is een wereldwijde aanbieder van diensten op het gebied van plagiaatdetectie, met klanten uit meer dan 90 landen over de hele wereld. Ons bedrijf richt zich op het leveren van tekstgerelateerde diensten, specifiek met betrekking tot gelijkenisdetectie en plagiaatcontrole. Plagiat.nl ontwikkelt zijn technologie vanuit een meertalig perspectief, wat ons in staat stelt om specifieke plagiaatdetectiediensten te leveren voor klanten in de VS, UK, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Letland, en andere landen.

Plagiat.nl is opgericht in 2011. Het is eigendom van LLC Lingua intellegens en gelegen in de prachtige Midden-Europese stad Vilnius, de hoofdstad van Litouwen.

Over het plagiaatbedrijf
Plagiaattechnologie en onderzoek

Technologie en onderzoek

Het bedrijf investeert voortdurend in het creëren van nieuwe teksttechnologieën en het verbeteren van bestaande technologieën. We zijn er trots op dat we u de eerste meertalige plagiaat opsporingstool ter wereld kunnen presenteren, die we hebben gecreëerd terwijl we in een multinationale omgeving werken. Plagiat.nl partners met universitaire klanten om hun tekst- en plagiaattools en -diensten voortdurend te creëren en te verbeteren. Als u vragen of voorstellen voor een partnership hebt, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.


contact info