Kenmerken van ons plagiaatcontrolesysteem

Geavanceerde score

Kenmerken van ons plagiaatcontrolesysteem
Pijl rechts

Ons scoresysteem biedt verschillende functies om te helpen uw document absoluut zo goed mogelijk te maken. Met al die functies, alsmede kleurcodering om u te waarschuwen voor eventuele problemen, zult u in staat zijn om uw document snel te bewerken en met gemak te corrigeren.

  • Overeenkomstscore. Alle rapporten zijn voorzien van een overeenkomstscore. Deze score laat zien hoeveel overeenkomsten er in uw documenten zitten.
  • Plagiaat risicoscore. Uniek. Deze score laat het risico op plagiaat in uw document zien. Hoe meer overeenkomsten er worden ontdekt, hoe groter het risico op plagiaat. Ons onderzoek heeft aangetoond dat deze functie het risico op plagiaat voor 94% herkent. Dit is slechts één van de vele redenen waarom gebruikers van ons systeem houden.
  • Parafraseringen. Uniek. Deze score waarschuwt u voor het aantal parafrases in uw document. Een hoge parafraseringsscore kan op plagiaat wijzen. Wees u bewust van een hoge parafraseringsscore.
  • Slechte citaten. Uniek. Deze score laat zien hoeveel onjuiste citaten er in uw document staan. Hoewel het gebruik van citaten acceptabel is, moeten ze niet het grootste deel van uw document uitmaken. Het is ook verstandig om de bron van elk gebruikt citaat te controleren, teneinde het risico op plagiaat te vermijden.
  • Overeenkomsten. Uniek. Deze score geeft het aantal “overeenkomstige” onderdelen in uw document aan.
Pijl links

Gemarkeerde overeenkomsten

Als er enige vorm van plagiaat in uw document wordt gevonden, worden de gegevens gemarkeerd voor uw beoordeling en correctie. Ons plagiaatcontrolesysteem biedt bepaalde functies aan om u te helpen uw document te bewerken en te corrigeren – houd er rekening mee dat goede citaten groen worden gemarkeerd, parafrases oranje en incorrecte citaten paars.

Gemarkeerde overeenkomsten
Zichtbaar Bronnen

Zichtbare bronnen

Ons plagiaatcontrolesysteem zal verwijzingen naar de bronnen van de overeenkomende onderdelen in uw document plaatsen. Deze verwijzingen geven de mogelijkheid om incorrecte citaten, woorden, en parafrases in uw document te corrigeren. Als u zeker weet dat de citaten in uw document juist zijn geplaatst, zult u na een eenvoudige controle van uw kant door kunnen gaan met het beoordelen en downloaden van uw document.

Pijl linksonder
Pijl rechtsonder
Parafrasedetectie

Parafrasedetectie Uniek

De verbeterde technologie van ons systeem detecteert niet alleen plagiaat door kopiëren en plakken, maar ook geparafraseerde plagiaat. Als u een hoge score aan parafrases krijgt, is het belangrijk om uw document zorgvuldig en grondig te beoordelen, om het risico op plagiaat te voorkomen.

Detectie van slechte citaten Uniek

Sommige citaten kunnen door docenten als plagiaat worden herkend, dus is het belangrijk om het document te controleren op het correct citeren om onaangename consequenties te vermijden. Onze plagiaatcontrole zal u laten weten welke citaten goed zijn – ze zullen groen gemarkeerd zijn. Het zal ook alle citaten die herkend worden als plagiaat paars markeren, zodat u weet welke citaten u moet bewerken. Dit is een unieke programmafunctie – geen ander plagiaatdetectiesysteem biedt een dergelijke functie.

Detectie van slechte citaten
Pijl linksonder
Pijl rechtsonder
Meertalige detectie

Meertalige detectie
 Uniek

Zelfs als uw document in verschillende talen is geschreven, is ons meertalig systeem in staat om plagiaat op te sporen. Daarom wordt ons plagiaatcontrolesysteem in verschillende landen erkend als nationaal plagiaatdetectiesysteem.

 
Online editor Uniek

Ons online editingsysteem stelt u in staat om uw document online te bewerken, waardoor er geen noodzaak meer is voor opnieuw inzenden en kosten. Eenmaal bewerkt, blijven de originele lay-out van uw document, de opmaak en andere gegevens bewaard.

Online editor
Pijl linksonder
Pijl rechtsonder
Overal uploaden

Overal uploaden Uniek

Onze uploadfunctie is voor uw gemak vereenvoudigd. U kunt uw documenten altijd uploaden, waar dan ook, van een website of pagina, door gebruik van de traditionele upload-knop methode, of door uw bestanden te slepen en op de aangewezen locatie neer te zetten.

Meer functies van ons unieke plagiaatcontrolesysteem

Toegang tot veel gegevens

Uw document wordt gecontroleerd tegen 14 biljoen websites, artikelen, boeken, vakbladen en tijdschriften. Deze functie groeit op dagelijkse basis, en is de beste toegangsfunctie van gegevens tussen andere plagiaatdetectiediensten ter wereld. Dit is wat onze plagiaatcontroleservice onderscheidt van de andere.

Behoud van het originele formaat

Ons systeem laat u uw gecorrigeerde document bekijken, bewerken en downloaden, met behoud van de oorspronkelijke indeling. Onze plagiaatcontroleservice bewaart al uw foto’s, opmaak en lay-out in de oorspronkelijke vorm, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnieuw inzenden en kosten.

Gratis plagiaatcontrole optie

Hoewel sommige van onze plagiaatcontroleservices een betaalde dienst zijn, bieden wij ook de mogelijkheid voor gratis plagiaatcontrole. Help ons gewoon het nieuws over onze plagiaatcontroleservice te verspreiden, en wij bieden u gratis krediet voor meer plagiaatcontroleservice. Schrijf u nu in, alles staat binnen vermeld!