Algemene vragen over ons plagiaatprogramma

Geüploade documenten worden niet in onze database opgenomen zonder toestemming van de gebruiker.

Nee. U kunt ons plagiaatprogramma in alles volledig vertrouwelijk gebruiken.
Nee, er zitten geen beperkingen aan het gebruik van ons systeem. Integendeel, wij bieden de mogelijkheid om documenten die in elke taal geschreven zijn te controleren, met inbegrip van documenten die meer dan één taal bevatten. Onze algoritmes kunnen geparafraseerde overeenkomsten en goede en slechte citaten vinden.
Lees hier meer over onze unieke functies.
Ons plagiaatprogramma staat open voor iedereen.
  • Onze plagiaatdetectie-algoritmen vinden meer – niet alleen kopiëren en plakken, maar ook geparafraseerde plagiaat, evenals goede en onjuiste citaten. Tot op vandaag kennen we geen andere plagiaatdetectieservice die zoveel factoren combineert in hun zoekopdrachten als de onze.
  • We nemen geen geüploade documenten op in onze databank; gebruikers hebben volledige veiligheid en vertrouwelijkheid.
  • We leggen geen beperking op aan het uploaden van documenten. Geen beperking in uploads per dag, lengte van documenten of langdurige controles.
  • Wij vergelijken geüploade documenten met meer dan 14 biljoen webpagina’s, boeken, tijdschriften, artikelen, studentenverslagen en rapporten. Ons systeem is de grootst vastgestelde vergelijkende basis ter wereld.
  • Ons systeem heeft de score van de eindresultaten verbeterd.
Tegoed kan ofwel gekocht worden of u kunt het gratis krijgen. Om een tegoed te kopen, kunt u gewoon inloggen op het systeem en een aankoop doen. Om het gratis te krijgen, kunt u het nieuws over ons programma verspreiden op sociale media (zoals Facebook, Twitter of Google). Alle beschikbare opties zullen te zien zijn wanneer u op het systeem bent ingelogd.

Het plagiaatprogramma zelf

Onze plagiaatprogramma vergelijkt elk geüploade document met meer dan 14 biljoen webpagina’s, boeken, artikelen, studentenverslagen en ander materiaal. Om het document te controleren, moet u tegoed besteden. U kunt het kopen (voor de lage prijs van ¢35/pagina) of gratis verdienen door het verspreiden van informatie over onze plagiaatcontrole op sociale mediaplatforms, zoals Facebook en Twitter.
U kunt documenten van elke omvang (in pagina’s) uploaden. Zodra de controle is gestart, zijn uw resultaten in slechts een paar minuten klaar (controletijden kunnen variëren en in sommige gevallen kan het langer duren dan normaal). Zodra de controle is voltooid, krijgt u te zien:

Ons plagiaatprogramma vergelijkt geüploade documenten met meer dan 14 biljoen webpagina’s, boeken, artikelen, tijdschriften, rapporten, research papers en artikelen van studenten. Dat is de grootst vastgestelde scanbasis onder plagiaatdetectieservices wereldwijd.
U kunt .doc, .docx en .odt formaten uploaden.

De resultaten

U krijgt het volgende:

  • Overeenkomstscore. Deze score laat de hoeveelheid mogelijke plagiaat in de tekst zien in vergelijking met alle andere tekst. Bijvoorbeeld, 50 procent betekent dat de helft van het document overeenkomst vertoont met originele documenten.
  • Concentratiescore. Deze score laat de hoeveelheid overeenkomsten zien die verdeeld zijn over het document. Een lage score betekent dat de overeenkomsten in kleine zinnen zitten (met een lage waarschijnlijkheid dat het plagiaat is). Een hoge score waarschuwt u dat de overeenkomsten groot zijn en waarschijnlijk plagiaat.
  • Gemarkeerde overeenkomsten. Overeenkomende tekst zal gekleurd zijn, zodat het makkelijker voor u is om geconcentreerd te blijven op de meest kritieke onderdelen van uw document.
  • Oorspronkelijke bronnen. Alle overeenkomsten zullen verwijzingen hebben naar hun oorspronkelijke bronnen.
Er zijn twee manieren om met plagiaat om te gaan; ofwel de geplagieerde zinnen correct aanhalen en citeren, ofwel ze volledig uit uw document verwijderen.

U kunt ook onze online editing tool gebruiken, welke u zal helpen eventuele gevallen van plagiaat in uw document te verwijderen.

Wij raden u aan een overeenkomstscore van 5 procent niet te overschrijden en een concentratiescore van niet meer dan een ster. De reden hiervoor is dat in de meeste gevallen tot 5 procent wordt behandeld als “technisch” (een heleboel veel gebruikte zinnen, bijvoorbeeld “de Verenigde Staten”). Als u hoger scoort dan de aanbevolen score, maak dan een aantal wijzigingen en controleer uw document opnieuw.
Algemene vragen over ons plagiaatprogramma

Bekijk hier onze plagiaatcontrole functies!