FAQ

Krijg de antwoorden op de meest voorkomende vragen

Algemene vragen over onze plagiaattool

Geüploade documenten worden niet in onze database opgenomen zonder toestemming van de gebruiker. Houd er rekening mee dat andere (vooral gratis) plagiaatprogramma's uw document in hun database zullen opnemen.

Nee. U kunt onze plagiaattool gebruiken in het volste vertrouwen omtrent de vertrouwelijkheid.

Nee. Er zijn geen limieten om ons systeem te gebruiken. Integendeel, wij bieden de mogelijkheid om documenten te controleren die in elke taal zijn geschreven, inclusief documenten die meer dan één taal bevatten. Onze algoritmes zijn in staat om geparafraseerde overeenkomsten en goede en slechte quotaties te vinden. Lees hier meer over onze unieke functies

Ons plagiaattool is voor iedereen toegankelijk.

Met onze plagiaatdetectie-algoritmen wordt meer gedetecteerd - niet alleen copy & paste, maar ook geparafraseerde plagiaat, en goede en slechte citaten. Op dit moment kennen we geen enkele andere dienst voor plagiaatdetectie die zoveel factoren in hun zoektocht combineert als die van ons. We nemen geen geüploade documenten op in onze database; gebruikers hebben volledige veiligheid en vertrouwelijkheid. We hebben geen beperkingen voor het uploaden van documenten. Geen beperkte uploads per dag, lengte van het papier of langdurige controle. We vergelijken geüploade documenten met meer dan 14 biljoen webpagina's, boeken, tijdschriften, artikelen, studentenpapieren en rapporten. Onze website is wereldwijd de grootste vergelijkende databank. Ons systeem heeft het scoren van de eindresultaten verbeterd.

Plagiaat tool veelgestelde vragen
Plagiaat tool vragen

Plagiaat tool zelf

Onze plagiaattool vergelijkt elk geüpload papier met meer dan 14 biljoen webpagina's, boeken, artikelen, studentenpapieren en ander materiaal. Om het document te controleren, moet u credits betalen. U heeft de mogelijkheid om een document van elk formaat te uploaden (in pagina's). Als de controle eenmaal is gestart, zijn uw resultaten binnen enkele minuten gereed (de controletijden kunnen variëren en in sommige gevallen kan het langer duren dan normaal.) Zodra de controle is voltooid, kunt u het zien:

- overeenkomsten en concentratiescores.

- een gedetailleerd rapport met gemarkeerde overeenkomsten en links naar hun bronnen.

Met onze plagiaattool worden geüploade documenten vergeleken met meer dan 14 biljoen webpagina's, boeken, artikelen, tijdschriften, rapporten, onderzoekspapieren en werken van studenten. Het is de grootste opgegeven scanbasis onder de plagiaat opsporingsdiensten wereldwijd.

U kunt .doc, .docx en .odt formaten uploaden.

De resultaten

U ontvangt het volgende:

Gelijkenisscore. Deze score toont de hoeveelheid mogelijk geplagieerde tekst in vergelijking met alle andere teksten. Zo betekent 50 procent dat de helft van uw document vergelijkbaar is met de originele documenten.

Concentratie score. Deze score geeft aan hoeveel de overeenkomsten zijn verdeeld over het document. Een lage score betekent dat de overeenkomsten in kleine zinnen zitten (met een lage kans om geplagieerd te worden). Een hoge score geeft aan dat het om grote en waarschijnlijk geplagieerde overeenkomsten gaat.

Gemarkeerde overeenkomsten. De overeenkomende tekst wordt gekleurd, waardoor het voor u gemakkelijker is om u te concentreren op de meest kritische delen van uw document.

Originele bronnen. Alle overeenkomsten hebben links naar hun originele bronnen.

U kunt op twee manieren met plagiaat omgaan; u kunt de geplagieerde zinnen citeren en correct aanhalen, of ze helemaal uit uw document verwijderen.

Er wordt aanbevolen om niet meer dan 5 procent van de gelijkenisscore te halen en niet meer dan een één sterren concentratiescore. Dit omdat in de meeste gevallen overeenkomsten tot 5 procent als "technisch" worden behandeld (veel veelgebruikte zinnen, bijvoorbeeld "The United States of America"). Indien u meer scoort dan aanbevolen, breng dan enkele wijzigingen aan en controleer uw document opnieuw.

Vraag naar het Plagiaat tool